About

Welkom, wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen!

 

Een tijdje geleden ben ik begonnen met het uitwerken en opstarten van ByTalitha. Ik begon hier een paar jaar geleden een echte passie voor te ontwikkelen en wilde kijken of en hoe ik het verder kon brengen.

 

Vroeger als kind vond ik schilderijen altijd al fascinerend om naar te kijken. De samenstelling van kleur en structuur kon ik helemaal in opgaan. Hoewel ik mezelf nooit als heel creatief had beschouwd, heb ik altijd wel een droom gehad om mijn eigen schilderijen te maken en deze te delen met kunstliefhebbers.

 

In 2020 volgde ik een schildercursus in Rotterdam en vanaf die tijd ben ik begonnen met het ontwikkelen van een eigen stijl. En onder het motto van ‘wie niet waagt, wie niet wint’ ben ik begonnen met ByTalitha!

 

ByTalitha staat voor abstracte en eigenzinnige kunst. Ik wil je inspireren en laten wegdromen in mijn schilderijen. Met verschillende vormen, structuur en kleur laat ik mijn schilderij tot leven komen. In mijn collectie vind je ook regelmatig vrouwelijke silhouetten terug in de schilderijen, maar ook vormen die bij het thema van de collectie passen.

 

Mijn atelier bevindt zich op de tweede verdieping van onze woning in Dirksland, waar ik samen met mijn man en poezenkids woon. Ik verwelkom je daar graag!

 

Ik hoop dat ik je mag enthousiasmeren en verrassen met mijn kunst!