FAQ

Maakt ByTalitha ook schilderijen op maat?
Momenteel wordt er in collecties gewerkt, waardoor er nog geen schilderijen op aanvraag worden gemaakt. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken. 

Is het mogelijk om in het atelier van bytalitha langs te komen?
Uiteraard ben je welkom in het atelier van ByTalitha. Graag verwijzen we je naar de contactpagina voor het maken van een afspraak.

Is het schilderij voorzien van een certificaat van echtheid?
Elk schilderij van ByTalitha wordt voorzien van een certificaat van echtheid. Dit certificaat waarborgt de originaliteit van de authenticiteit van het kunstwerk.

Zijn de baklijsten ook in andere kleuren beschikbaar?
De kunstwerken van ByTalitha worden standaard geleverd in een zwarte baklijst. Mocht je een andere kleur willen voor jouw kunstwerk, kun je altijd even contact opnemen via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken. 

Ik wil graag samenwerken met Bytalitha, hoe kom ik in contact?
Voor samenwerkingen kun je een mail sturen naar contact@bytalitha.nl om de mogelijkheden te bespreken.

welke bezorgmogelijkheden zijn er?
De schilderijen zullen worden verstuurd middels de pakketdienst. Deze worden uiteraard goed ingepakt zodat de schilderijen optimaal beschermd zijn tijdens transport. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om het schilderij in het atelier op te halen. 

Binnen welke termijn kan ik mijn schilderij thuis verwachten?
Het schilderij wordt na de bestelling zorgvuldig ingepakt zodat ze goed beschermd zijn voor het transport. We doen ons uiterste best om binnen twee weken jouw schilderij te verzenden. Mocht dit onverhoopt langer duren, word je hier per mail van op de hoogte gebracht met de nieuw verwachte levertijd.

Hoe worden de schilderijen verpakt voor verzending?
Voor het verpakken van de schilderijen wordt noppenfolie gebruikt en een verpakking van karton. Om het milieu te sparen wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecylcled karton.

Is het mogelijk om mijn aangekochte schilderij te retourneren?
Wegens kwetsbaarheid van uniekheid van het product is het niet mogelijk om het product te retourneren.